Vragen? 06 51993343

Showroom geopend op afspraak

Werkwijze

Offerte aanvraag

Mocht u willen weten wat de kosten zijn van een hekwerk dan vragen wij u formulier in te vullen, bij voorkeur aangevuld met afmetingen en een foto of tekening van de situatie.

Wij zullen dan na contact een richtprijs afgeven. Past deze richtprijs in het budget dan komen we bij voorkeur ter plekke kijken naar bouwkundige details en voor de exacte maatvoering. Nadat de opties zijn doorgesproken kunnen we een defintieve offerte voor u opstellen.

Afhankelijk van bouwkundige situatie kunnen we ook montagewijze en transportmogelijkheden bepalen. Wij monteren bij voorkeur met eigen mensen maar kunnen ook samenwerken met uw eigen aannemer of schilder.

Bij vervanging van bestaande hekwerken is het veelal niet nodig om bouwvergunning aan te vragen. Mocht de opdrachtgever daar wel gebruik van willen maken dan moet hij rekening houden met extra kosten voor constructieberekening en bouwtekeningen en de doorlooptijd van de vergunningsverlening. 

Opdracht

Nadat opdracht getekend is ontvangen en aanbetalingsfactuur is voldaan starten wij met inkoop en productie. En wordt in overleg de planning bepaald. Eventuele wijzigingen in ontwerp of klantwensen worden schriftelijke afgesproken.

Productie

Onze producten worden in onze werkplaats in Oudenbosch of in Echt geproduceerd.

Conservering en Kleur

Onze stalen producten worden volbad verzinkt. Daardoor is zowel de binnen als buitenzijde van de stalen buizen voorzien van een roestwerende zinklaag. Hiervoor worden wel aantal zinkgaten gemaakt in de buizen die zichtbaar blijven. Voor het afwerken in kleur maken we standaard gebruik van een 2 laags poedercoating systeem.

Montage

Standaard leveren en monteren wij de hekwerken bij de klant. Desgevraagd demonteren we uw oude hekwerk en voeren die materialen af. In situaties dat ook reparatie aan beton moet plaatsvinden hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Maar ook met uw eigen aannemer of schildersbedrijf kunnen we afspraken maken over montage en planning.

Afhankelijk van de gebruik en materiaalsoort geven we 5 jaar aflopende garantie op onze hekwerken tenzij anders overeengekomen.